Kaukolämpöyhtiöille 2018-01-29T15:24:47+00:00
Vähennä tehopiikkejä, vältä pullonkaulat ja tee energia-tehokkuudesta liiketoimintaa
Ota yhteyttä
  • 20 % pienempi huipputehotarve
  • Vältä verkoston pullonkaulat
  • Kysyntäjoustolla optimaaliseen tuotantoon
  • Lisää liiketoimintaa energiatehokkuudesta
  • Skaalautuva ja laitteistoriippumaton ratkaisu kaikkiin mittaus- ja seurantatarpeisiin

Tehojoustolla 20 % pienempi huipputehotarve

Leanheat leikkaa rakennusten huipputehotarpeesta 20 prosenttia, jolloin voit muun muassa vähentää kalliiden fossiilisten polttoaineiden käyttöä. Tämän mahdollistaa Leanheatin tehojousto (patent-pending), joka optimoi tilojen lämmityksen suhteessa lämpimän käyttöveden kulutukseen.

Asuntoihin asennetaan sensorit, ja talojen lämmitysjärjestelmää ohjaa Leanheatin tekoäly. Asennus on yksinkertainen ja ylläpito helppoa. Vuonna 2016 Leanheatin tehojousto oli aktiivisesti käytössä yli 8 000 asunnossa, joissa huipputehon tarve pieneni keskimäärin 20 %.

Vältä verkoston pullonkaulat

Kaukolämpöverkostoihissa voi olla pullonkauloja, jotka haittaavat optimaalista energiantuotantoa ja asiakaskunnan laajentamista. Niiden korjaaminen on vaikeaa ja kallista, koska usein on uusittava maahan kaivettuja putkistoja.

Leanheatin avulla on mahdollista välttää kaivutyöt asentamalla pullonkaulan haittaamiin kiinteistöihin Leanheat-järjestelmä. Leanheat optimoi rakennusten energian käytön suhteessa verkoston kapasiteettiin, jolloin pullonkaula pienenee tai poistuu kokonaan. Näin kaukolämpöyhtiöille jää enemmän aikaa suunnitella ja aikatauluttaa suuret verkostoinvestoinnit.

Uutta liiketoimintaa energiatehokkuudesta

Energia-alan murros ja yleinen tekninen kehitys avaa energiayhtiöille monia uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Leanheat tarjoaa kaukolämpöyhtiöille mielenkiintoisen mahdollisuuden syventää nykyisiä asiakassuhteita ja tehdä energiatehokkuudesta täysin uutta liiketoimintaa. 

Leanheat avaa mahdollisuuden päästä käsiksi energiankulutuksen kuluttajapuoleen mahdollistaen tehokkaamman lämmön tuotannon ohella uudenlaiset tuote- ja palveluinnovaatiot loppuasiakkaille.

Kysyntäjoustolla optimaaliseen tuotantoon

Leanheat tekee kaukolämpöverkkoon liitetyistä rakennuksista virtuaalisia voimalaitoksia, joita voi optimoida samoin kuin tuotantosi muitakin osia. Säästät polttoainekuluissa, voit sulkea varavoimalaitoksia, vähennät verkoston huoltotarvetta ja parannat sen vikasietoisuutta. Leanheat tuottaa erittäin tarkkaa energiankulutuksen ennustetietoa, minkä ansiosta pystyt optimoimaan tuotantoa paremmin.

Leanheatin kysyntäjouston ylläpito on helppoa. Se huolehtii automaattisesti asukkaiden mukavuudesta ja tyytyväisyydestä. Leanheatin kysyntäjousto on tuotantotason teknologiaa, joka on ollut käytössä tuhansissa asunnoissa vuodesta 2014 alkaen.

Yhteistyökumppaneitamme

Laitteistoriippumaton, avoin ja yhteensopiva ekosysteemi

Leanheat on rakennettu avoimeksi ja yhteensopivaksi kaikkien antureiden, taloautomaation, valvomoiden ja raportointijärjestelmien kanssa. Leanheatin ekosysteemiin kuuluu kasvava määrä yrityksiä.

Voit valita haluamasi komponentit ja palveluntarjoajat osaksi Leanheat-ratkaisua tai vaihtoehtoisesti vaikkapa Leanheat-säätömenetelmän ja tekoälyn osaksi laajempaa kokonaisuutta.

Lue lisää Leanheatin ekosysteemistä! »

Uutiset
Blogi
Ota yhteyttä

Tilaa uutiset ja päivitykset

Tilaa uutiskirje
endesvChoose language