Kiinteistöjen omistajille 2018-01-29T15:29:22+00:00
Paremmat sisäolosuhteet pienemmillä energia- ja ylläpitokustannuksilla
Ota yhteyttä
  • Nopea takaisinmaksuaika energian säästöinä älykkäällä lämmityksellä
  • Noin 10–30 % alhaisempi huipputeho ja kaukolämmön perusmaksu
  • Jopa 30 % säästöt teknisessä huollossa
  • Asennettu jo yli 35000 suomalaiseen asuntoon
  • Skaalautuva ja laitteistoriippumaton ratkaisu kaikkiin mittaus- ja seurantatarpeisiin

Case Asokodit

Lue asiakascase

Case Espoon Asunnot

Lue asiakascase

Case Järvenpään Mestariasunnot

Lue asiakascase

Case Kotkan Asunnot

Lue asiakascase

Leanheatin asiakkaita

Säästä energiakuluissa tekoälyn avulla

Tavanomaiset lämmitysjärjestelmät eivät kykene ottamaan huomioon sääennusteita eivätkä rakennusten termodynaamisia ominaisuuksia. Seurauksina tästä ovat ylilämmitys ja usein huono sisäilma. Lisäksi jopa 75 % kerrostalojen lämmitysjärjestelmistä on epätasapainossa.

Tyypillisen kerrostalon energiakustannuksista on mahdollista säästää jopa 10–20 prosenttia. Tekoäly oppii asuntoihin asennettavien sensoreiden lähettämistä tiedoista rakennusten termodynamiikan ja säätää lämmitystä optimaalisesti. Lämmitysjärjestelmä on aina sopeutettu säätilan muutoksiin ja rakennuksen ominaisuuksiin, jotka muuttuvat sen ikääntyessä. Yhdessä lämmitysverkoston hienosäätöjen kanssa Leanheat pitää kerros- ja rivitalojen energiatehokkuuden aina parhaana mahdollisena.

Alenna kaukolämmön perusmaksua välttämällä kulutuspiikkejä

Pienempi kulutus ei ole ainoa tapa vähentää energiakustannuksia. Rakennusten lämpöä varaavia ominaisuuksia voidaan hyödyntää käyttämällä rakennuksia energiavarastoina. Leanheatin tehojousto tasoittaa rakennusten tehon tarpeen, joka näkyy pienempänä perusmaksuna.

Leanheatin avulla rakennusten huipputehon tarvetta voidaan alentaa 10–30 prosenttia ilman, että asumismukavuudesta tingitään. Tekoäly oppii lämpimän käyttöveden kulutusprofiilin ja säätää lämmityksen varaamaan ja purkamaan energiaa sen mukaan. Noin 20 prosentin huipputehovähennys tuottaa kaukolämpöalueesta riippuen noin 3–10 prosentin säästöt kaukolämpölaskuun sekä pienemmän hiilijalanjäljen.

Tehokkaampi kiinteistöjen ylläpito

Asuntojen kosteusongelmat voivat aiheuttaa rakenteellisia vaurioita, jotka ovat kalliita korjata. Lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien viat on myös hyvä korjata, ennen kuin niistä aiheutuu vakavampia ongelmia.

Leanheat tuottaa jopa 30 prosentin säästöt rakennuksen kunnossapidossa ongelmien ennakoinnin ja tehokkaamman ylläpitoprosessin kautta. Tekoäly automatisoi kunnossapidon tehtäviä ja minimoi viat, niiden korjaamiseen kuluvan ajan ja huoltokäyntien määrän. Kun talossa on Leanheat, kunnossapito pystyy lähettämään paikalle juuri oikean huoltohenkilöstön oikeaan aikaan ja ilman tarvetta ylimääräisille olosuhdemitauksille.

Tasaisempi sisäilmasto asukkaille

Vaihteleva sisälämpötila ja kosteusongelmat aiheuttavat usein huonoja asumisoloja ja voivat olla jopa haitallisia asukkaiden terveydelle.

Toisin kuin monet muut energiatehokkuusjärjestelmät, jotka vain alentavat lämpötilaa, Leanheat ylläpitää aktiivisesti toivottua lämpötilaa. Kosteusantureiden lähettämää tietoa käytetään lisäksi hyväksi ilmanvaihdon toiminnan varmistamiseksi ja hälyttämään ongelmista. Leanheat takaa asuntoihin optimaaliset sisäolosuhteet, jolloin asukkaatkin ovat tyytyväisempiä.

Laitteistoriippumaton, avoin ja yhteensopiva ekosysteemi

Leanheat on rakennettu avoimeksi ja yhteensopivaksi kaikkien antureiden, taloautomaation, valvomoiden ja raportointijärjestelmien kanssa. Leanheatin ekosysteemiin kuuluu kasvava määrä yrityksiä.

Voit valita haluamasi komponentit ja palveluntarjoajat osaksi Leanheat-ratkaisua tai vaihtoehtoisesti vaikkapa Leanheat-säätömenetelmän ja tekoälyn osaksi laajempaa kokonaisuutta.

Lue lisää Leanheatin ekosysteemistä! »

Uutiset
Blogi
Ota yhteyttä

Tilaa uutiset ja päivitykset

Tilaa uutiskirje
endesvChoose language