Leanheat saa vahvistusta Säätölaitehuollon liittyessä mukaan hankkeeseen. Säätölaitehuolto toimii Leanheat-hankkeen pääkaupunkiseudun kohteissa asennus- ja huoltokumppanina. Lisäksi Säätölaitehuollon toimitusjohtaja Tomi Silvonen vahvistaa Leanheat-hankkeen ohjausryhmää vuosien kokemuksellaan kiinteistöalalta.

”Ainutlaatuinen hanke myös rakennusautomaation näkökulmasta. Asuintaloissa on aiemmin käytetty mittaustietoja paikalliseen ohjaukseen ja kapeanäköiseen trendiseurantaan. Tässä konseptissa luodaan automaation mittausinformaatiolle täysin uudenlainen arvo, jonka avulla tuotetaan asiakkaille ennen näkemätöntä ja arvokasta tietoa. Rakennusautomaatio on tämän hankkeen myötä murtautumassa ulos perinteisestä roolistaan.”, kertoo Säätölaitehuollon toimitusjohtaja Tomi Silvonen.

Vuonna 1972 perustettu noin 50 henkilön Säätölaitehuolto Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva LVISKA-alan moniosaaja. Säätölaitehuollon palvelutarjontaan kuuluvat mm. rakennusautomaatio-, sähkö- ja jäähdytyslaitteiden huolto- ja urakointipalvelut.

Lisätietoja:

Leanheat on Pandia Oy:n kehittämä teknologia asuinkiinteistöjen mittatiedon analysointiin ja raportointiin. Sitä kehitetään ja pilotoidaan vuosina 2014–2016 yhteensä 4000 asunnossa ympäri Suomen. Pilotointi tehdään yhteistyössä asuntoalan toimijoiden kanssa.

Säätölaitehuolto Oy

Toimitusjohtaja
Tomi Silvonen
puh. (09) 3505 760
tomi.silvonen@saatolaitehuolto.fi
www.saatolaitehuolto.fi