Leanheatin kumppanuusverkosto on aloittanut toimintansa. Leanheatin verkoston kumppanit kehittävät uutta liiketoimintaa yhdessä Leanheatin kanssa.

Uudesta verkostosta löytyy jo nyt anturivalmistajia, kiinteistöautomaatiolaitevalmistajia, tietoliikennetoimittajia, energiayhtiöitä, asennusyrityksiä, isännöintitoimistoja, kiinteistöhuoltoyhtiöitä, vakuutusyhtiöitä ja insinööritoimistoja.

Yhtiöt luovat uutta liiketoimintaa Leanheatin kanssa eri tavoin. Esimerkiksi isännöintitoimistot pystyvät tekemään ratkaisuilla lämmityksen tasapainotukset aiempaa huomattavasti tehokkaammin, kun ne hyödyntävät jatkuvaa tiedonkeruuta. Isännöintiyhtiöt pystyvät tarjoaman asiakkaille kiinteistöjen älykästä ylläpitoa. Vakuutusyhtiöt voivat alentaa riskejään, kun kiinteistöjä seurataan Leanheatin tuotteilla.

Leanheatin ratkaisut on rakennettu avoimeksi ja yhteensopivaksi esimerkiksi kaikkien antureiden, taloautomaation, valvomoiden ja raportointijärjestelmien kanssa. Vaihtoehtojen avulla asiakkaat pystyvät hyödyntämään Leanheatin ratkaisujen mukautuvuutta erilaisiin ympäristöihin.

”Leanheatin tuotteet toimivat eri toimittajien erilaisten tuotteiden kanssa. Uutta kumppanuusverkostoamme hyödyntämällä asiakkaat voivat valita hankkeisiinsa heille sopivimmat tuotteet ja toimittajat, esimerkiksi juuri asiakkaan kiinteistöihin parhaiten sopivimmat anturit”, kertoo Leanheatin toimitusjohtaja Jukka Aho.

”Yhteensopivuus erilaisten ratkaisujen kanssa mahdollistaa jokaisen yksittäisen hankkeen toteuttamisen järkevimmin”, Aho korostaa.

Kumppanuusverkosto mahdollistaa myös uusien tuotteiden kehittämisen yhdessä. Verkostosta yritykset voivat löytää yhteistyökumppaneita uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

Tutustu kumppanuusverkostomme nettisivuun: https://leanheat.fi/ekosysteemi

Kiinnostuitko kumppanuudesta?
Ota yhteyttä edustajaamme Ossi Porriin
ossi.porri@leanheat.com
0400 751 101