Danfoss tiivistää yhteistyötä Leanheatin kanssa. Samalla se kaksinkertaistaa omistusosuutensa yrityksessä. Danfoss on ollut Leanheatin omistaja syyskuusta 2016 alkaen 23 prosentin osuudella.

“Pyrimme markkinajohtajaksi eri aloilla sijoittamalla kasvuun ja uusiin teknologioihin. Leanheat, jolla on täydellinen osaaminen rakennusten energiankäytön optimoinnissa ja hallinnassa, on osoittautunut erinomaiseksi pariksi Danfossille. Tämän ansiosta voimme kasvaa markkinoilla”, sanoo Danfossin toimitusjohtaja Kim Fausing.

”Tekoäly ja esineiden internet tarjoavat valtavia mahdollisuuksia säästää energiaa. Meillä on ratkaisu, joka on käytössä jo 40 000 huoneistossa. Danfossilla on eri puolilla maailmaa asiakkaita, jotka toivovat tällaista ratkaisua. Yhdessä meidän kanssamme asiakkaat voivat säästää kustannuksia ja suojella ympäristöä tavalla, joka ei aiemmin ollut mahdollista”, sanoo Jukka Aho, Leanheatin toimitusjohtaja.

”Tiivistämällä yhteistyötä Danfossin kanssa voimme samalla sekä laajentua että kehittää palvelujamme uusille ja nykyisille asiakkaillemme. Asiakastyytyväisyys on meidän ykköstavoitteemme, se on edelleen kaiken kehitystyön taustalla”, Aho jatkaa.

Danfoss ja Leanheat ovat kahden vuoden ajan rakentaneet vahvaa yhteistä tarjontaa rakennusten energiankäytön optimoinnissa ja hallinnassa. Säästötarpeiden lisäksi uusia ratkaisuja tarvitaan myös ilmastomuutoksen ja sitä hillitsevien uusien määräysten takia.

“2050-luvulla 70 prosenttia maailman väestöstä asuu kaupungeissa. Tämä on sovitettava yhteen ilmastonmuutoksen hillitsemisen kanssa. Lopputuloksen onnistuminen riippuu siitä, miten kestävästi kaupungit energiatehokkaine rakennuksineen toimivat. Rakennusten energiatehokkuuden ja mukavuuden on oltava optimaalinen, kun rakennusta käytetään nykyisenlaisesti. On otettava huomioon energiakäytön huippukuormitus ja miten se hoidetaan. Erinomainen uutinen on, että jo tänään meillä on teknologia, työkalut ja ratkaisut, jotka tarjoavat uusia käytännön mahdollisuuksia energiansäästöön, mukavuuteen ja mukautuvaan käyttöön”, sanoo Lars Tveen, Danfoss Heatingin johtaja.

Lisätietoa aiheesta:
Jukka Aho, toimitusjohtaja
044 375 6044
jukka.aho@leanheat.com