Tilikautemme 2017 luvut tulivat julkiseksi joitakin viikkoja sitten. Lukuja on ilo tarkastella – liikevaihto kasvoi yli 4 miljoonaan euroon ja toiminta oli kannattavaa. Samanaikaisesti laajenimme useille kansainvälisille markkinoille, mm. Kiinaan ja Saksaan. Asennettujen asuntojen määrän osalta rikoimme 30 000 rajapyykin. Leanheatilla ohjatuissa asunnoissa asuu jo yli 60 000 ihmistä. Fossiilisilla polttoaineilla tuotettua huipputehoa saimme laskettua arviolta 30 MW, joten ympäristöllekin saimme hyvää aikaiseksi. Kaiken kaikkiaan huikea vuosi!

Onnistumisen takana ovat edelleenkin mahtavat asiakkaamme. He ovat ennakkoluulottomasti auttaneet täysin uudenlaisten digitaalisten palvelujen rakentamisessa ja olleet rohkeita skaalaamaan ratkaisua pienistä kohdemääristä aina koko asuntokantaan asti. Voimmekin todeta, että meillä selvästi on maailman parhaat asiakkaat! Sama asenne ja innovatiivinen ote pätee myös yhteistyökumppaneihimme – olemme päässeet tekemään yhteistyötä tahojen kanssa, jotka tulevat muokkaamaan kiinteistö- ja energia-alaa sekä Suomessa että maailmalla.

Kiitos kuluneesta vuodesta kuuluu myös omille joukoillemme. Kovassa kasvuvauhdissa olevan firmamme henkilömäärä on hetkessä kasvanut yli 30 hengen ja jokaiselle päivälle riittää haasteita ratkottavaksi. Tunnelma ja meininki ovat pysyneet hyvänä ja usko omaan tekemiseen vahvana. Henkilöstömme huippuosaaminen on houkutellut mukaan lisää huippuosaajia, mikä tarkoittaa että jatkossakin pystymme ylittämään asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme odotukset.

Tavoitteemme on vuonna 2018 tuplata asennettu asuntokanta 60 000 asennettuun asuntoon. Kun tekemisen pohjalla on maailman parhaat asiakkaat, yhteistyökumppanit ja henkilöstö, niin tavoite ei näytä ollenkaan mahdottomalta!

Leanheatilta toivotamme kaikille aurinkoista kesää ja syksyllä taas valmistaudutaan toiminnan täyteiseen lämmityskauteen!

Terveisin
Jukka Aho, toimitusjohtaja