Uusi toimistomme sijaitsee Ilmalan rautatieaseman vieressä;
osoitteessa Ilmalantori 1 A, 00240 Helsinki.

Meidät löytää toimistorakennuksen neljännestä kerroksesta. Rakennuksen aulapalvelu sijaitsee pääsisäänkäynnin yhteydessä, jossa aulahenkilökunta ottaa vieraat vastaan ja ohjaa heidät tiloissa eteenpäin.

Saapumisohjeet Ilmalantorille:

JULKISET KULKUVÄLINEET
Juna on kätevin ja nopein tapa saapua toimistollemme. Toimistorakennus on Ilmalan aseman yhteydessä ja junat I (lentokenttä), P (lentokenttä), A ja L pysähtyvät Ilmalan asemalla. Junamatka Pasilan asemalta kestää 2 min ja Helsingin päärautatieasemalta 8 min.

Tarjolla on myös useita bussivaihtoehtoja. Bussilinja 23 pysähtyy noin 300 m päähän toimistostamme.

Vuoden 2020 aikana Ilmalaan valmistuu raitiovaunulinja, jolloin raitiolinja 9 pysähtyy Ilmalantorille.

Lähin kaupunkipyöräasema on toimistorakennuksemme vieressä, itäpuolen päädyssä.

AUTOLLA
Toimistomme parkkihallissa on 6 vieraspaikkaa, jotka sijaitsevat pysäköintihallin ensimmäisessä kerroksessa sisäänajon yhteydessä. Maksimipysäköintiaika on 3 tuntia parkkikiekolla.Toimistorakennusta vastapäätä on lisäksi hiekkaparkkialue, jossa on 8 “Pandia”-kyltillä varustettua paikkaa, joita myös Leanheatin vieraat voivat käyttää niiden ollessa vapaana. Hiekkaparkkialueelle ajetaan Ilmalankujan viereistä nimeämätöntä tietä pitkin.

Tarjolla on myös merkittyjä kadunvarsipaikkoja lyhytaikaista pysäköintiä varten.


Lisätietoa:

Heli Vuorinen, toimistopäällikkö
heli.vuorinen@leanheat.com
puh. 050 570 9607