Koronaviruksen nopean leviämisen takia toimimme meille uudessa, hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa. Tärkeintä on nyt taata meidän kaikkien turvallisuus sekä yhteiskunnan toimintojen jatkuvuus.

Huolehdimme Leanheatillä tarkoin henkilöstön, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien turvallisuudesta ja noudatamme koronaviruksen suhteen Suomen hallituksen antamaa ohjeistusta. Leanheat on osa Danfoss-konsernia ja noudatamme luonnollisesti kaikkia Danfossin poikkeustilanteen periaatteita. Suhtaudumme tilanteeseen äärimmäisen vakavasti.

Olemme ottaneet Leanheatissä käyttöön erityisprosessin, jolla minimoimme poikkeustilanteen vaikutuksia asiakkaillemme ja tuemme teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

  • Leanheatin asiakkaille tarjoamat palvelut kuten lämmityksen säätö toimivat normaaliin tapaan etäohjatusti tekoälyteknologiamme ansiosta, jolloin palvelukatkoksia ei ole odotettavissa.
  • Asiakaspalvelumme sekä tekninen tukemme palvelevat totutusti kaikkien tarpeidenne mukaan. Eli mm. lämmönsäätöön tehtävät muutokset eivät edellytä käyntejä lämmönjakohuoneisiin, vaan voimme tehdä tarvittavat muutokset etäohjatusti.
  • Olemme informoineet asennusvaiheessa olevien kohteidemme asukkaita, että emme tällä hetkellä tee huoneistoantureiden asennuksia välttääksemme turhia ihmiskontakteja. Käynnistämme asennukset uudelleen tilanteen palauduttua ennalleen ja tiedotamme siitä asukkaita aikanaan.

Poikkeuksellinen tilanne muuttaa tapojamme tehdä työtä. Koko Leanheatin henkilökunnalle on annettu vahva suositus tehdä töitä etänä. Olemme myös siirtäneet kaikki tilaisuudet sekä sidosryhmäpalaverit myöhempään ajankohtaan. Järjestämme tapaamiset mahdollisuuksien mukaan sähköisesti tai siirrämme tapaamisia. Työhön liittyvät matkat on peruttu Suomen valtion ohjeen mukaisesti.

Vaikka tilanne onkin uusi ja haastava, rohkaisemme kaikkia myös positiivisuuteen ja pitämään yllä hyvää henkeä – ja ennen kaikkea huolehtimaan toisistamme tässä poikkeuksellisessa ihmisten terveyteen vaikuttavassa tilanteessa.

Mikäli teillä on kysymyksiä, voitte olla yhteydessä normaaliin tapaan
Leanheatin tekniseen tukeen tai myynnin kontaktihenkilöihin.

Mikäli toimintaamme tulee muutoksia, kerromme niistä viipymättä teille.