Toimintamme kasvaessa haemme Energiatehokkuusasiantuntijaa Support & Performance -tiimiimme. Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa, Helsingissä.

Job Responsibilities

Uutena energiatehokkuusasiantuntijana tulet osaksi kasvavaa Support & Performance- tiimiämme, jonka päätehtävänä on keskeisimmän arvolupauksemme lunastaminen asiakkaillemme; Leanheat-kohteiden moitteeton toiminta sekä energiatehokkuuden ja sisäolosuhteiden jatkuva parantaminen. Toimimme asiakkaidemme teknisenä tukena seuraten ja analysoiden kiinteistöjen toimintaan ja energiankulutukseen liittyvää dataa sekä reagoiden ennaltaehkäisevästi poikkeamiin ja ongelmatilanteisiin. Teemme toimenpide-ehdotuksia sekä muutoksia asiakkaillemme, jotta he säästäisivät energiaa ja kustannuksia. Koulutamme myös asiakkaidemme henkilöstöä tai huoltoyhtiöitä ratkaisumme käytössä sekä koostamme raportteja kuluneelta kaudelta. Sen lisäksi, että ratkomme eteen tulevia ongelmia ja ideoimme ratkaisuja, olemme myös tärkeässä roolissa kehittämässä palveluamme yhteistyössä tuotekehityksemme kanssa. Muita tärkeitä sidosryhmiä tiimillemme ovat Suomen myyntitiimi, käyttöönottotiimi sekä yhteiskumppanimme.

Tämä tehtävä voi olla erinomainen mahdollisuus sinulle, joka olet urasi alussa. Tehtävän sisältöön on mahdollista vaikuttaa henkilön osaamisen, mielenkiinnon kohteiden sekä potentiaalin kautta.

Background & Skills

Menestyäksesi tehtävässä, edellytämme sinulta teknistä korkeakoulututkintoa sekä hyvää perusymmärrystä talotekniikasta. Voit olla myös opintojesi loppusuoralla ja valmis sitoutumaan kokoaikaiseen työhön. Olet mahdollisesti jo kartuttanut työkokemusta esimerkiksi LVI-järjestelmien, talotekniikan, rakennusautomaation, kiinteistöjen ylläpidon tai tietoliikennetekniikan parista. Lisäksi arvostamme jos sinulta entuudestaan löytyy kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä tai myynnin näkökulmasta. Nämä asiat mahdollistavat sinulle työhösi hyvän startin, mutta tärkeintä meille on halusi vastata meille tärkeään asiakaslupaukseen. Päivittäinen työskentelykielemme on suomi, mutta koska olemme osa globaalia liiketoimintaa, englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on edellytys tehtävässä toimimiseen.

Teknisen taustan ja energia-alan ymmärryksen lisäksi pidämme erityisen tärkeänä, että:

  • viihdyt erinomaisesti datan analysointiin ja sen tehokkaaseen hyödyntämiseen painottuvassa toimistotyössä
  • haluat ymmärtää ja täyttää asiakkaan odotukset sekä osaat lähestyä yllättäviä ongelmatilanteita ratkaisukeskeisesti
  • pystyt kääntämään teknisen sisällön helposti ymmärrettävään, vakuuttavaan muotoon ja myymään ideasi asiakkaalle
  • toimit työssäsi järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti
  • haluat toimia osana sitoutunutta tiimiä, jakamaan tietotaitoasi sekä oppimaan muilta
  • olet kiinnostunut työskentelemään nopeasti kasvavassa, kansainvälisille markkinoille laajentuvassa yrityksessä, jossa töitä tehdään tosissaan, tavoitteellisesti, hyvällä mielellä ja äärimmäisen suurella sydämellä

 

Leanheat ei ole vain työpaikka, vaan luomme yhdessä jotain hienoa. Suhtaudumme työntekoon intohimoisesti ja odotamme sitä kaikilta ympärillämme. Työyhteisömme koostuu reilusta viidestäkymmenestä kiinteistö-, energia- ja ohjelmistoalan ammattilaisesta. Nopea kasvuvauhtimme tarjoaa työstään innostuville mahdollisuuden päästä kehittämään innovatiivisia kiinteistöjen energiatehokkuusratkaisuja sekä samalla kasvamaan itse alamme rautaiseksi ammattilaiseksi.
Kehittymismahdollisuudet meillä ovat erinomaiset, ja kaikki pääsevät vaikuttamaan omaan työkuvaansa sekä pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Koemme, että yritys on osiensa summa –tavoitteenamme on saada jokaisen potentiaali käyttöön täydellä teholla omien taitojen sekä kiinnostuksen kohteiden osalta. Uusien asioiden tekemiseen tarvitaan taitavat ihmiset ja tekemisen meininki. Meillä yhdistyvätkin korkea ammattitaito, vaativat ja mielenkiintoiset tehtävät sekä töissä viihtyminen. Tältä pohjalta tuotamme asiakkaillemme ratkaisuja, joilla muutetaan maailmaa.

 

Jätä hakemuksesi meille viimeistään 18.10.2020. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Iikka Lahtela, Energiatehokkuusasiantuntija, puh. +358 45 1304 442. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa rekrytoijamme Annukka Potka, puh. +358 40 8371 585.