Toimintamme kasvaessa haemme osa-aikaista projekti-insinööriä Deployment -tiimiimme. Tiimimme vastaa ensisijaisesti Leanheat-ratkaisun vaatimien laitteiden asennuttamisesta. Kommunikoimme aktiivisesti aliurakoitsijaverkostomme kanssa ja hallinnoimme toimituksiin liittyvää tietoa Google Sheets-ympäristössä. Lisäksi toteutamme automaatiointegraatioita ja tarjoamme sisäistä asiakaspalvelua myynti- ja ylläpitotiimeillemme.

Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa, Helsingissä. Työ tulee olemaan pääasiassa etätyötä vallitsevasta tilanteesta johtuen. Tarjolla on kuitenkin erinomainen perehdytys työtehtäviisi sekä jatkuva tuki osaavasta ja työhönsä sitoutuneesta tiimistä. Tämä mahdollistaa työn tekemisen mutkattomasti myös etäyhteyksien kautta.

Job Responsibilities

Osa-aikaisena projekti-insinöörinä pääasialliset työntehtäväsi sisältävät valmistuneiden asennusten lopputarkastusten tekoa pilvipalvelussamme ja tarvittaessa asentajien kontaktointia havaittujen puutteiden korjaamiseksi. Lisäksi tehtävään kuuluu myös tulevien tilausten vastaanotto ja käsittely.

Tämä on erinomainen mahdollisuus opiskelijalle tehdä osa-aikaistasta työtä opintojensa ohessa. Työtunteja on tarjolla joustavasti +/- 20h viikossa, mutta myös enemmän jos oma tilanteesi sen sallii. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Määräaikainen työsuhde on vuoden 2020 loppuun.

Background & Skills

Menestyäksesi tehtävässä opiskelet teknistä alaa, esimerkiksi energia- tai LVI-tekniikkaa sekä hallitset MS Office-työkalut. Katsomme eduksi rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemuksen, projektityöosaamisen sekä kokemuksen lämmönjakoasennuksista.

 

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa henkilöä. Sinulta löytyy kykyä toimia osana tiimiä ja joustaa työn vaihtelevissa vaatimuksissa. Olet nopea omaksumaan uutta ja halukas ratkomaan eteentulevia ongelmia.

Leanheat ei ole vain työpaikka, vaan luomme yhdessä jotain hienoa. Suhtaudumme työntekoon intohimoisesti ja odotamme sitä kaikilta ympärillämme. Työyhteisömme koostuu reilusta viidestäkymmenestä kiinteistö-, energia- ja ohjelmistoalan ammattilaisesta. Nopea kasvuvauhtimme tarjoaa työstään innostuville mahdollisuuden päästä kehittämään innovatiivisia kiinteistöjen energiatehokkuusratkaisuja sekä samalla kasvamaan itse alamme rautaiseksi ammattilaiseksi. Kehittymismahdollisuudet meillä ovat erinomaiset, ja kaikki pääsevät vaikuttamaan omaan työkuvaansa sekä pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Koemme, että yritys on osiensa summa –tavoitteenamme on saada jokaisen potentiaali käyttöön täydellä teholla omien taitojen sekä kiinnostuksen kohteiden osalta. Uusien asioiden tekemiseen tarvitaan taitavat ihmiset ja tekemisen meininki. Meillä yhdistyvätkin korkea ammattitaito, vaativat ja mielenkiintoiset tehtävät sekä töissä viihtyminen. Tältä pohjalta tuotamme asiakkaillemme ratkaisuja, joilla muutetaan maailmaa.

Virallista hakuaikaa meillä ei ole vaan löydettyämme tehtävään soveltuvan henkilön, olemme valmiita etenemään pikaisesti.
Lähetä hakemuksesi meille Danfossin työnhakusivuston kautta >>

Jos jokin jäi askarruttamaan, annamme mielellämme lisätietoja! Tehtävään liittyvissä asioissa, ole yhteydessä Leo Laine, Project Manager, Deployment, puh. +358 50 3637 933.
Jos haluat tietää rekrytointiprosessistamme, ole yhteydessä Annukka Potka, Recruiter, puh. +358 40 8371 585.