Olemme järjestelleet palvelutarjontaamme yhdessä Danfossin kanssa uudelleen. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka kattaa kaikki kaukolämpöverkon energiansäästö- ja optimointitarpeet. Asiakkaille on tarjolla entistä laajempi valikoima end-to-end-optimointiratkaisuja.

Koko verkon kattava Danfoss Leanheat® –ratkaisukokonaisuus koostuu useasta palvelusta, joista asiakkaamme voivat valita omiin tarpeisiinsa sopivat.

  • Suomalaistenkin kiinteistöjen energiankulutusta vähentävä ratkaisu on nyt nimeltään Danfoss Leanheat® Building.
    Sen avulla pystytään optimoimaan kiinteistöjen energiankäyttöä ja huippukuormia.
  • Leanheat® Monitor tarjoaa työkalun seurantaan ja valvontaan, datan keräämiseen ja tulkintaan sekä eri laitteiden integrointiin.
  • Leanheat® Networkin avulla onnistuvat verkkosuunnittelu, verkon toiminnan online-visualisointi, hydraulinen menolämpötilan optimointi ja paineen optimointi.
  • Leanheat® Production tarjoaa mahdollisuuden energian kulutuksen reaaliaikaiseen tarkasteluun, lämpötilan sekä tuotannon optimointiin ja tuotannon suunnitteluun.

Asiakaslähtöisyys kehityksen ytimessä

Danfoss Leanheat® Buildings -tiimimme toimii jatkossakin Suomesta käsin. Tiimit koostuvat huippuasiantuntijoista, jotka vastaavat palvelujemme tuottamisesta ja ylläpidosta. Olemme saaneet vahvistusta Danfossin software-kaukolämpöratkaisuja kehittäneistä tiimeistä. Teemme jatkossa tiivistä yhteistyötä kehittääksemme kokonaisvaltaista tarjoamaa eteenpäin.

Lisäksi olemme muuttaneet organisaatiotamme entistäkin asiakaskeskeisemmäksi. Näin pystymme entistäkin tehokkaammin kehittämään ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan niiden saumattoman toteutuksen. Näillä asiakkaamme voivat jo nyt saavuttaa tulevaisuuden ympäristö- ja energiansäästötavoitteet.

Ohessa asiakasryhmäkohtaiset tiimimme ja niistä vastaavat tiimin vetäjät:

Kiinteistöjen omistajat:
Lauri Rajamäki
044 072 2370
lauri.rajamaki@danfoss.com 

Kaukolämpöyhtiöt:
Jussi Kukkonen
040 176 9350
jussi.kukkonen@danfoss.com

End-to-end-ratkaisut ja globaalit asiakkuudet (koko kaupungin tai verkon kattavat suuret kokonaisuudet):
Jukka Aho
044 375 6044
jukka.aho@danfoss.com

 

Tommy Jacobson vetovastuuseen Danfoss Leanheat® -tarjoomasta

Liiketoimintamme kehittyy, ja samoin tekee myös johtomme. Tommy Jacobson on vastannut tiimimme liiketoiminnastamme vuoden 2021 alusta lähtien. Hän on toiminut Leanheatin Kiinan liiketoiminnan johtajana vuodesta 2018 asti ja hänellä on 30 vuoden työkokemus energia- ja cleantech-teollisuudessa.

Tommy Jacobson
040 828 2711
tommy.jacobson@danfoss.com

 

Tutustu päivitettyyn organisaatiorakenteeseen ja kontaktihenkilöihin tästä!