Olemme mukana Motivan Astetta alemmas -kampanjassa!

Järkevä energiankäyttö on meille sydämen asia, joten tuntuu luontevalta liittyä yhteiseen rintamaan kannustamaan kaikkia mukaan energiansäästötalkoisiin. Koska energiatehokkuus on meidän leipälajimme, pystymme tukemaan kampanjaa omalla asiantuntemuksellamme.

Astetta alemmas on Motivan, Energiaviraston, työ- ja elinkeinoministeriön, valtioneuvoston kanslian, ympäristöministeriön ja Sitran yhteistyökampanja. Se haastaa vähentämään energiankäyttöä koko yhteiskunnassa: kodeissa, taloyhtiöissä, yrityksissä, kunnissa, järjestöissä ja oppilaitoksissa. Kampanja tarjoaa konkreettisia vinkkejä, tietoa ja tukea järkevään energiankäyttöön.

Me olemme tehneet energiatehokkuustyötä jo pitkään tarjoamalla niin taloyhtiöille kuin julkisille tiloillekin mahdollisuuden optimoida lämmitystä ja ilmanvaihtoa sekä tasoittaa kulutuspiikkejä. Pienempi kulutus ei ole ainoa tapa vähentää energiakustannuksia, vaan optimoinnilla pystytään saamaan aikaan sekä säästöä että mukavammat sisäolosuhteet.

Kampanjan aikana tarjoamme asiakasyritystemme isännöitsijöille koulutusta, jossa jaamme tietoa energiaoptimoinnin parantamiseksi. Lähetämme myös asiakkaillemme koonnin helpoista arjen energiansäästövinkeistä. Lisäksi henkilöstömme osallistuu energiansäästötalkoisiin kiinnittämällä huomiota energiaa säästäviin toimiin sekä toimistollamme että arjessa.

Kuvassa muutamia kokoamiamme säästövinkkejä arkeen!

Leanheatin ratkaisu sopii täydellisesti energiansäästötavoitteiden toteuttamiseen tilojen käyttäjien kannalta optimaalisella tavalla, joten meidän on luonnollista olla mukana Astetta alemmas -kampanjassa. Pääsemme tekemään oman osuutemme energiansäästötalkoissa ja myös kertomaan sidosryhmillemme, millaisia keinoja energiatehokkuuden edistämiseen on olemassa, sanoo Danfoss Leanheatin asiakkuustiimin vetäjä ja kehitysvastaava Lauri Hiekkanen.

Tutustu myös asiakkaiden ja kumppanien kanssa tekemiimme yhtistyökuvioihin energiansäästön ja lämmityksen tehostamisen osalta:

https://leanheat.fi/artikkelit/