Avoimet työpaikat2021-03-13T19:17:10+02:00

Tule meille töihin!

Uusien asioiden tekemiseen tarvitaan taitavat ihmiset ja tekemisen meininki. Tiimissämme yhdistyvät korkea ammattitaito, vaativat tehtävät ja hauskanpito. Tältä pohjalta tuotamme asiakkaillemme ratkaisuja, joilla muutetaan maailmaa. Tavoitteenamme on kasvaa pitäen kiinni pikkufirman vapauksista ja tekemisen meiningistä.

Suhtaudumme työntekoon intohimoisesti ja odotamme sitä kaikilta ympärillämme. Leanheat ei ole vain työpaikka, vaan luomme yhdessä jotain hienoa. Koska kehitämme täysin uusia innovaatioita, kohtaamme jatkuvasti myös täysin uusia haasteita – tämä tarjoaa upeat mahdollisuudet oppia ja kehittyä tiiminä.

Yritys on osiensa summa – jokainen työntekijä on yksilö, jolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Luotamme ja kunnioitamme toisiamme. Tavoitteenamme on saada jokaisen oma potentiaali käyttöön täydellä teholla omien taitojen sekä kiinnostuksen kohteiden osalta.

Jos kiinnostuit, lähetä meille avoin hakemus Danfossin hakupalvelun kautta! ›

Lisää hakemuksesi CV:n alkuun maininta: “Open application for LEANHEAT”

Leanheat tuottaa ohjelmistopalveluja kiinteistöjen energiatehokkuuden optimoimiseksi.

Soveltamalla viimeisimpiä kehitysaskeleita IoT:n ja koneoppimisen aloilta, tarjoamme markkinoiden älykkäimmän ratkaisun kiinteistöjen ylläpitoon. Leanheat on tänä päivänä asennettu jo 150 000 asuntoon. Nyt suuntaamme katseemme myös kohti nopeaa kansainvälistä laajentumista.

Avoimet työpaikat

Vaikka meillä ei olisikaan avoimia työpaikkailmoituksia juuri tällä hetkellä, olemme silti aina kiinnostuneita löytämään hyviä työntekijöitä osaksi dynaamista tiimiämme.

Lähetä siis avoin hakemuksesi meille, jos koet että juuri sinun osaamisesi ja persoonasi toisivat lisäarvoa Leanheatin rautaisten ammattilaisten tiimiin.

Avoin hakemus

Tietoja käytetään ainoastaan Leanheat Oy:n työnhakutarkoituksiin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.

Go to Top