Ekosysteemi 2018-05-17T14:53:15+00:00

Liity avoimeen ekosysteemiimme luomaan synergiaetuja ja uutta liiketoimintaa!

Leanheat on tekoälyyn ja mittausdataan pohjautuva ratkaisu, joka optimoi kiinteistöjen lämmityksen. Tekoäly ja ennakoiva analytiikka mahdollistavat älykkään kiinteistöhuollon sekä uudet liiketoimintamallit toimialalle.

Leanheat on rakennettu avoimeksi ja yhteensopivaksi kaikkien antureiden, taloautomaation, valvomoiden ja raportointijärjestelmien kanssa. Leanheatin ekosysteemiin kuuluu kasvava määrä yrityksiä.

Haluatko olla mukana muutoksessa? Etsimme kumppaneita kehittämään yhdessä asiakkaillemme parempia palveluita ja luomaan synergiaa ja lisäarvoa kaikille osapuolille.

Leanheatin avoin ekosysteemi on enemmän kuin osiensa summa

Etsimme lisää yhteistyökumppaneita ekosysteemiimme

Haluatko mukaan? Ota meihin yhteyttä!

Ossi Porri
Kehitysjohtaja
0400 751 101

Minna Näsman
Kumppanuusjohtaja
040 687 3125

Lue aiheesta lisää blogistamme

19.1.2018

Yhteistyö on voimaa

Pakkasten lähestyessä kiinteistöjen omistajille on luvassa isompia lämpölaskuja ja kaukolämpöyhtiölle kannattamatonta lämmön myyntiä. Kylmällä kelillä lämmitykseen tarvitaan enemmän lämpöä ja kiinteistön ongelmat näkyvät lämpölaskussa. Samalla hetkellä kaukolämpöyhtiö joutuu herättelemään talven kulutuspiikkejä varten hankitut huippulaitokset. Tämä ei ole hyvä asia, sillä huippulaitoksilla tehty lämpö on joskus niin kallista, että sen tuottaminen maksaa enemmän kuin mitä asiakas siitä maksaa. Tämän vuoksi monet … Lue lisää

11.11.2017

Leanheat ja laitteistoriippumattomuus

Leanheatin ytimessä on tekoäly, joka ymmärtää rakennusten termodynaamisen käyttäytymisen ja osaa sen pohjalta ennustaa talojen ja asuntojen käyttäytymistä. Se on pilvessä toimiva, itseoppiviin algoritmeihin perustuva ohjelmisto, jonka kehitykseen on valjastettu noin 10 hengen ohjelmistotiimi. Kun Leanheat yhdistetään yhteensopivaan anturiverkkoon ja lämmönsäätimeen pääsevät kiinteistöjen omistajat älykkään lämmönsäädön ja ennakoivan analytiikan avulla säästämään energiakustannuksissa, parantamaan asumisolosuhteita sekä alentamaan kiinteistöjen ylläpitokuluja. Anturiverkot Leanheat … Lue lisää

Tilaa uutiset ja päivitykset

Tilaa Leanheatin uutiskirje
endesvChoose language