Loading Events
Digitalisaatio, energia ja teknologia ovat tiiviisti mukana elämiseen, liikkumiseen ja asumiseen liittyvässä kehityksessä ja tulevaisuuden yhteiskunnan luomisessa. Pian asumme, kulutamme, liikumme ja tuotamme energiaa aivan uudella tavalla.

Fortum Digitalist New Energy Forum yhdistää liiketoiminnan, energian ja teknologian näkijät aivan uudella tavalla. Ajatuksena on synnyttää vuoropuhelua ja ymmärrystä uusista mahdollisuuksista, niiden kehittämisestä ja hyödyntämisestä arjessa ja koko yhteiskunnassa. Lavalla nähdään esityksiä tulevaisuuden ja tämän päivän menestyvistä ratkaisuista, jotka yhdistävät teknologiaa ja uutta ajattelua.

Tervetuloa energisoitumaan! Digitalist-tapahtuma yhdistää ylintä johtoa, liiketoiminnan ja teknologian kehittäjiä, kasvuyrityksiä ja kaikkia Digitalisteja. Tervetuloa vaikuttamaan ja vaikuttumaan!

Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu alan ammattilaisille ja kaikille Digitalisteille. Varaa paikkasi ajoissa – liput loppuvat kesken. Käyttämättömästä lipusta veloitamme 200 Eur +alv. Varaa lippusi tästä.