Terveellisempi ja mukavampi asunto asukkaan elämään
Ota yhteyttä
  • Jatkuvasti tasainen lämpötila ja kosteus
  • Säästöä lämmityskuluissa
  • Alemmat rakennuksen huoltokulut
  • Pienempi hiilijalanjälki

Terveellisemmät asuinolosuhteet kuluja säästäen

Haluaisitko taloosi järjestelmän, joka optimoisi asuinmukavuutta ja samalla vähentäisi energiankulutusta ja huoltokustannuksia?

Leanheat on uudenlainen ratkaisu, joka optimoi rakennuksen lämmitysjärjestelmän toiminnan. Sensorit lähettävät tietoa lämpötilasta ja kosteudesta Leanheatin järjestelmään, joka optimoi energiatehokkuuden. Tuloksena on jatkuvasti parempi energiatehokkuus ja mukavammat, terveellisemmät olosuhteet asukkaille.

Parempi sisäilmasto

Asuntosi keskimääräisen kosteuden tulisi pysyä aina 30 ja 40 %:n välillä. Kosteuden ei koskaan tulisi ylittää 45 %, koska korkeampi kosteus voi johtaa rakennuksen vahingoittumiseen – sekä homeen muodostumiseen ja vakavan terveysriskin syntymiseen. Toisaalta, jos asunnon ilma on liian kuivaa, se voi aiheuttaa oireita astmaatikoille ja allergikoille.

Leanheat mittaa asunnon ilmasta jatkuvasti sekä lämpötilaa että kosteutta. Jos järjestelmä havaitsee poikkeuksellisen tilanteen, se ilmoittaa asiasta heti rakennuksen huollolle.

Alemmat asumiskulut

Leanheat optimoi jatkuvasti automaattisesti asuinrakennuksesi lämmitysjärjestelmän toimintaa. Kaukolämpöyhtiön lämpöenergiasta saadaan enemmän irti. Käyttökokemuksen perusteella Leanheatin järjestelmä tuo jopa 10 % säästöt lämpöenergian käytössä. Rakennuksen asukkaalle tämä tarkoittaa alempia lämmityskustannuksia.

Rakennus pysyy paremmassa kunnossa

Leanheat mahdollistaa tarkemman, ennakoivan ongelmien hallinnan. Tämän johdosta rakennuksen huoltokulut laskevat. Leanheat esimerkiksi havaitsee, jos rakennuksen kosteusolosuhteet muuttuvat ja lähettää heti rakennuksen huollolle tiedon asiasta. Näin huolto pystyy tekemään korjaustoimet ennakoivasti.

Ympäristöystävällinen ratkaisu

Asunnot, jotka on kytketty Leanheatin järjestelmään, mahdollistavat kaukolämpöyhtiöille 20 % pienemmän energiatarpeen kulutuksen huippuhetkinä. Vähempi energiankulutus tarkoittaa samalla vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Tämä kaikki tapahtuu ilman, että huomaat asuinolosuhteissasi mitään muutosta, joten olemalla Leanheatin järjestelmän piirissä autat osaltasi kaukolämpöyhtiötä pienentämään hiilijalanjälkeään ja säästät luontoa.

Onko talonne hallinto tietoinen näistä eduista?

Jos et usko näin olevan, pyydä meiltä lisätietoja Leanheatin järjestelmän eduista sekä talon hallinnon että asukkaiden kannalta.

Kysy lisää
Uutiset
Blogi
Ota yhteyttä