Paremmat sisäolosuhteet pienemmillä energia- ja ylläpitokustannuksilla
Ota yhteyttä
  • Hyvät sisäolosuhteet pienemmillä energiakustannuksilla
  • Keskimäärin 20 % alhaisempi kaukolämmön perusmaksu todennettu jo tuhansissa kohteissa!
  • Valvontapalveluilla säästöjä kiinteistöjen ylläpitoon
  • Asennettu jo yli 150 000 asuntoon
  • Skaalautuva ja laitteistoriippumaton ratkaisu kaikkiin mittaus- ja seurantatarpeisiin

Case Varma

Lue asiakascase

Case LähiTapiola

Lue asiakascase

Case Kotkan Asunnot

Lue asiakascase

Case Espoon Asunnot

Lue asiakascase
Katso kaikki asiakascaset

Leanheatin asiakkaita

Tasaisempi sisäilmasto asukkaille

Vaihteleva sisälämpötila ja kosteusongelmat aiheuttavat usein huonoja asumisoloja ja voivat olla jopa haitallisia asukkaiden terveydelle.

Toisin kuin monet muut energiatehokkuusjärjestelmät, jotka vain alentavat lämpötilaa, Leanheat ylläpitää aktiivisesti toivottua lämpötilaa. Kosteusantureiden lähettämää tietoa käytetään lisäksi hyväksi ilmanvaihdon toiminnan varmistamiseksi ja hälyttämään ongelmista. Leanheat takaa asuntoihin optimaaliset sisäolosuhteet, jolloin asukkaatkin ovat tyytyväisempiä.

Säästä energiakuluissa tekoälyn avulla

Tavanomaiset lämmitysjärjestelmät eivät kykene ottamaan huomioon sääennusteita eivätkä rakennusten termodynaamisia ominaisuuksia. Seurauksina tästä ovat ylilämmitys ja usein huono sisäilma. Lisäksi jopa 75 prosenttia kerrostalojen lämmitysjärjestelmistä on epätasapainossa.

Tyypillisen kerrostalon energiakustannuksista on mahdollista säästää jopa 10–20 prosenttia. Tekoäly oppii asuntoihin asennettavien sensoreiden lähettämistä tiedoista rakennusten termodynamiikan ja säätää lämmitystä optimaalisesti. Lämmitysjärjestelmä on aina sopeutettu säätilan muutoksiin ja rakennuksen ominaisuuksiin, jotka muuttuvat sen ikääntyessä. Yhdessä lämmitysverkoston hienosäätöjen kanssa Leanheat pitää kerros- ja rivitalojen energiatehokkuuden aina parhaana mahdollisena.

Alenna kaukolämmön perusmaksua välttämällä kulutuspiikkejä

Pienempi kulutus ei ole ainoa tapa vähentää energiakustannuksia. Rakennusten lämpöä varaavia ominaisuuksia voidaan hyödyntää käyttämällä rakennuksia energiavarastoina. Leanheatin tehojousto tasoittaa rakennusten tehon tarpeen, joka näkyy pienempänä perusmaksuna.

Leanheatin avulla rakennusten huipputehon tarvetta voidaan alentaa 10–30 prosenttia ilman, että asumismukavuudesta tingitään. Tekoäly oppii lämpimän käyttöveden kulutusprofiilin ja säätää lämmityksen varaamaan ja purkamaan energiaa sen mukaan. Noin 20 prosentin huipputehovähennys tuottaa kaukolämpöalueesta riippuen noin 3–10 prosentin säästöt kaukolämpölaskuun sekä pienemmän hiilijalanjäljen.

Kiinteistönomistajalle vaivaton ratkaisu valvontaan ja ylläpitoon

Uudet teknologiat vaativat systemaattisuutta ja ajan käyttöä myös talotekniikan valvontaan ja tulosten seurantaan. Samalla jos esimerkiksi kosteusongelmiin tai muihin ongelmatilanteisiin ei puututa ajoissa, voivat ne aiheuttaa suuriakin ylläpito- ja korjauskustannuksia.

Valvontatiimimme huolehtii, että kiinteistöissä on jatkuvasti kaikki kunnossa. Tekoäly yhdessä energia-asiantuntijoiden kanssa automatisoi kunnossapidon tehtäviä ja minimoi viat, korjaamiseen kuluvan ajan ja huoltokäyntien määrän. Asiakas voi siis nostaa jalat pöydälle ja ulkoistaa valvonnan kokonaan. Näin varmistetaan sujuva prosessi ja täydet hyödyt kuormittamatta entisestään asiakkaan henkilöstöä.

Laitteistoriippumaton, avoin ja yhteensopiva ekosysteemi

Leanheat on rakennettu avoimeksi ja yhteensopivaksi kaikkien antureiden, taloautomaation, valvomoiden ja raportointijärjestelmien kanssa. Leanheatin ekosysteemiin kuuluu kasvava määrä yrityksiä.

Voit valita haluamasi komponentit ja palveluntarjoajat osaksi Leanheat-ratkaisua tai vaihtoehtoisesti vaikkapa Leanheat-säätömenetelmän ja tekoälyn osaksi laajempaa kokonaisuutta.

Liitetäänkö ohjaukseen myös ilmanvaihto, linjansäädöt ja älytermostaatit? Kiinnostaako vesimittaukset tai yleisvalvomo? Ota meihin yhteyttä, niin rakennetaan sinulle sopiva kokonaisratkaisu!

Lue lisää Leanheatin ekosysteemistä! »

Uutiset
Blogi
Ota yhteyttä

Tilaa uutiset ja päivitykset

Ota yhteyttä